6 skönhetsmyter!

Myt 1: Drick rikligt med vatten i kampen mot rynkorna- FALSKT!

Vatten är givetvis bra och nödvändigt för huden - dock inte i överdrivna mängder. ( 1,5 - 2 Liter om dagen rekommenderas). För att säkra en bra hudbarriär är det en bra idé att köpa oljor och fettrika cremer anpassade efter sin egen hudtyp.   " ETT GLAS OM VATTEN HÅLLER RYNKORNA BORTA" ...YEAH RIGHT.





Myt 2:  Tandkräm kan ta bort finnar - FALSKT

En supermodell lät det en gång sippra ut att hon använde tandkräm för att bli av med finnar. Och sedan dess har det blivit ett seglivat tips- och visst, kanske kan tandkräm torka ut finnen en aning, men försvinner gör den inte.

CLARINS STOP IMPERFECTIONS BLEMISH CONTROL
(195 KR) 
Appliceras direkt på finnen och kan användas både under och över makeup.






Myt 3:  Grönt är bäst- FALSKT
Grönt är inte alltid = Bra. Lusläs innehållsförteckningen vilka prudukter du än köper.





Myt 4:  Hårstråna blir tjockare och mörkare om du rakar benen-FALSKT

Det enda som händer när du rakar dina ben är att hårstråna kapas av, de blir varken tjockare eller mörkare. Däremot kan den utväxande stubben kännas grov i och med att hårstråna är rakt avkapade. Lena och hårfria ben vill vi alla ha. Frågan är bara vilken metod man ska välja?  Vaxning eller rakning?




Myt 5:  Ditt hår blir tjockare av att klippas ofta- FALSKT

Dessvärre fungerar det inte så. Tyvärr måste vi stå ut med den hårkvalitet vi har begåvats med av naturen. Dock kommer ett hår som klipps ofta verka sundare och mer levande. Ni alla fjunhåriga där ute borde istället satsa på effektiva volymprodukter som kan pumpa in mer fyllighet i håret.

TONY&GUY BOOST-IT MOUSSE  (120 KR)
Lyfter håret utan att göra det klistrigt och knastrigt!







 
Myt 6: Mascara bryter av ögonfransarna - FALSKT

Det här är lyckligtvis bara ett rykte. Du kan måla på hur mycket mascara du vill. Dock är det viktigt att mascaran tvättas bort innan läggdags, eftersom mascarastela fransar + kudde är inte en bra kombination, som i värsta fall kan bryta av din fransar. Detsamma gäller ögonfransböjaren - använd den bara på omålade fransar!


Kommentarer
Postat av: julia.

haha! ni slår verligen hål på myten!

2008-12-20 @ 12:19:25
URL: http://julia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0