BULLZHIT

ÄLSKLINGAR!!!!!!!! SE HIT!


Ny blogg, samma bloggerskor, samma design. Nu passar det perfekt att säga: Diffrent name, same shit. VÅR NYA BLOGG HETER; (trumvirvel) BULLzhit.blogg.se !!

Så nu är det dit ni ska och läsa istället för här.

ILY

Bullzhit Bullzhit Bullzhit Bullzhit Bullzhit Bullzhit Bullzhit Bullzhit Bullzhit Bullzhit Bullzhit Bullzhit

Vackra kvinnor.


Navi Rawat skådespelerska


Rachel Bilson skådespelerska


Adriana Lima victoria secret modell/modell


Mischa Barton skådespelerska



Scarlett Johansson modell, skådespelerska och sångerska


Isla Fisher skådespelerska


Jessica Alba skådespelerska


Natacha Peyre modell

trash


3 Bevis på att Alexandra Nilsson är wannabe Natacha Peyre:

Bevis 1: Kissie färgar sitt hår platina blondt, sätter i löshår.
Bevis 2: Kissie sprutar in en massa skit i sina läppar
Bevis 3: Kissie ska operera sina tuttar.


Allt detta gjorde Natacha innan Kissie. Kissie anklagar också andra för att härma henne. Ha ha! Vem härmar egentligen vem? Alexandra är så jävla falsk, så jävla genomskinlig. Klart som fan att hon får härma Natacha, men då ska hon inte bli lack över att : "ååååååååh alla små 14åringar härmar mig, det är så gulligt! Tänker inte ge ut numret på det här läppstiftet, då kommer alla ni köpa det. ;)"

När Natacha också hade lagt ut en bild med en tillritad tår på paint, så gjorde Kissie likadant någon minut efter. Ha! Natacha är dock mycket snyggare.


Förresten, någon mer än jag som la märke till botox klumpen? Sluta klanka ner på Laila Bagge missekisse!

Wannabe

Mycket cred till en tjej vid namn Itha, som gjorde ett HELT RÄTT inlägg ang. wannabes. Och vilka var inte bovarna i dramat om inte självaste: DB, Kissie och Dessie.


SÅ sant att Kissie är en wannabe. Hon tycker somsagt att hon sätter trender, att folk härmar henne etc. MEN LILLA GUMMAN, VAR DU FÖRST MED BLONDT HÅR OCH HÅRFÖRLÄNGNING DÅ? Jag skickar ett wake up call till Kissie. Jävla nolla

Bra skrivet, men tjejen, du ser likadan ut som dem... CC


I hate blondes

Okej, vet ni vad jag har tröttnat på? Det här påståendet/kommentaren: Ni älskar min blogg för att jag är blond, ni tycker jag är snygg, för jag är blond. Så här säger jag: 2005 ringde, de vill ha tillbaka sitt slitna, gula hår.

Folk skiter väl i om kissie, dessie och paow är blonda. De är idioter, de är egoister, därför älskar folk att läsa om dem. Inte har väl de intressantare liv än någon annan för att de är blonda? De har blivit så förblindade, de måste intala sig själva att de är så jävla snygga. I nästan varje inlägg berättar desiree om varför det är så bra att vara blond. D och P härmar kissie ner till tårna, de erkänner det bara inte. Kissie gör precis allt som natacha peyre gör, men det erkänner inte hon heller.

Jag läser deras bloggar, men det är inte för att jag tycker de är snygga. Måste man tycka någon är snygg för att läsa deras blogg? Ha ha jag blir så trött. Jag vill bara smälla till 14-åringarna. Wake up.




Detta blir veckans bitchclap, nog kan man ha själförtroende, vilket alltid är bra. Men man behöver inte överdriva.

Har Diarré fått mens?????????

HÖR OCH HÄPNA: DESSIIIII har fått sin mens!
wow, är hon verkligen så gammal?
Grattis från oss alla till dig Desiree!



Bild lånad från PAOWWAOW!

RSS 2.0