F*AN

DAMN GIRLS AND BÖYS. Vi suger verkligen på att blogga, skärpning skärpning.

Tänke ta en liten fråga här i bloggen. Alla har väl sett någon harry potter film och några Twilight.
Huvudskådespelar-tjejerna Emma Watson (harry potter hermione granger) och Kirsten Stewart (twilight bella swan)
är födda båda i april 1990. Vilken av de tycker ni är bäst? motivera gärna varför ni tycker så!

[och nu ÄNNU en gång går det inte att lägga in en bild...]

TWILIGHT(!) är veckans bitchclap

Oh god.  

Spännande, snygga huvudskådespelare, och mycket mysig kärlek.

Vi ska inte berätta handlingen för er, men ni förstår ju att det handlar om förbjuden kärlek med vampyrer inblandat. Guuuuuuuuuud vi älskar den här filmen, och rekomenderar den verkligen till er läsare!
Vi är båda kära i honom, Edward vampyren. Den var så spännande, romantiskt och mycket action. Men det var inte töntig romantik! Nej, det är verkligen sån här kärlek man vill uppleva.

Därför gör vi nu denna film till veckans bitchclap!
BITE ME YOU HOT VAMPIRE!!!!!!!!!!!

Lite om oss/krånglig blogg

ÅHHHHH damn va jag hatar när man inte kan lägga in bilder... Krånglar bloggen ibland för er också? Jag tycker de händer 2 much. Men nu måste vi gossipgirls skärpa till oss, och bli duktigare på att skriva inlägg! Hoppas ni trogna läsare följer oss ändå, och ursäktar oss för vår dåliga uppdatering.

Men jag tänkte ta lite information angående oss så ni får veta lite mer :)

Miss W:

jag älskar: Jag har en katt som jag älskar så mycket. haha kan låta töntigt! men han är min bebis.
jag hatar: Uppkäftiga människor, vresiga människor, trotsåldersmänniskor etc..
musiksmak: Jag är mycket av en allätare! Men Justin Timberlake och Coldplay är absoluta favoriter.
Hårfärg: Ljusbrun
Favoritklädesplagg: Oj! Mina 96 brallor tror jag :)

Miss E:

jag älskar: mycket, jag är en kärleksfull person ;D
jag hatar: Killar med fula skor.. haha ytligt, i know. men gaah de måste ha snygga skor!
musiksmak: samma här, allätare. lyssnar på det som är bra ;)
hårfärg: Brun
favoritklädesplagg: Hmmm måste vara... Jag säger skor! mina pumps som jag köpte i london. :) hehe

Paljetter is the shit bild.

Eftersom bloggen krånglade lite häromdagen (det gick inte att lägga upp bilder) så kommer här en bild angående paljettinlägget, som lovat!









































Mittbena + den där snygga klänningen + sotade ögon = CASHING! mitt i prick. vilken partypingla *

Tack Tina + hennes sambo!

Tack till alla som ville hjälpa till! Ett jättetack verkligen. Men vi har en "vinnare" och det är Tina! Hennes Sambo har gjort en skitsnygg bloggdesign till oss, ni kommer alla att bli såååååååå avundsjuka. ;) Så är ni intresserade av att få en snygg bloggdesign så ska ni besöka Tinas blogg och fråga. ;) Snart kommer nog vår bloggdesign upp! Tusen stjärnor i himmlen till er.

www.tinaekerum.blogg.se <------


XOXO gossipgirls

Hjälp sökes av er, kära läsare!

Somsagt så behöver vi hjälp. Med vad? Jo, våran header. Vi skulle vilja ha en helt egen bloggdesign men är inte så prepp på det här. Så nu undrar vi; någon med talanger, hjälp oss? Vi är beredda att betala en liten summa, men det skulle ju va en extra stjärna i himmlen om någon skulle vilja göra det gratis!

Är ni beredda att hjälpa oss eller vet någon som är villig, skriv då erat namn + email address i kommentarer här nedanför. Blir det fler som vill/kan ställa upp så lottar vi.


You know you love us,
XOXO gossip girls!


PALJETTER IS THE SHIT

paljetter, på klänningar och leggings, DE E NICE! 

Det börjar synas mer och mer, här och var.  och snyggast blir det om du lägger krutet på en riktig partypaljettklänning till en kanske lite mer slarvig frisyr, ungefär som att klänningen då "pimpar" din frisyr!  För annars blir det  mer disco och det är vi inte ute efter ;)   skinnbyxor till är helt ok faktiskt har jag sett.

Det finns ett par supersnygga paljettleggings på monki för ungefär 399 kr, och för er då som inte har lust att punga ut det, så finns det ett par liknande på H&M för 199 kr på barnavdelningen, väldigt bra!


tusan också! det går inte att ladda upp några bilder =/ så ni får helt enkelt nöja er med endast text idag.
kan försöka lägga in bild imorgon!



pussspuss*  miss E

NOT -listan


Här kommer some bad news!

1.
Plugg, hemarbeten, deadline, läxa, tenta.. - Ni ser vart jag vill komma va? Alltså nu är man studietrött och vill inget annat än att det ska bli jul, så man både får sprida glädje och själv få lite glädje. För vem vill inte just nu i detta ögonblick käka pepparkakor, dricka glögg, kolla på kalle anka med en glittrande gran och eld i vedspisen? ÄR NI MED MIG?

So not cool.......


2. Vinterfrossan
= viktökning x 100 - SJÄLVKLART ÄLSKAR ALLA ATT GOTTA SIG. Men på vintern blir det farligt! Mörkt ute = sockersuget ökar. Man springer förbi hemköp och köper lite av det ack så goda men onyttiga, sätter sig hemma och tittar på idol och tänker att det är livet. MEN när orkar man ta sig till gymmet, simhallen eller friskis? TYP LIKSOM ALDRIG. Man tänker att så mycket äter man inte, men då får ni tänka om ... + Att på vintern blir det mer innesittande. På sommaren är man ju ute och rör på sig hela tiden, då kan man käka glass i mängder! Nu säger jag inte att ni inte ska vinterfrossa ( det tänker iallafall vi ) men jag säger dock, akta er .........

Påväg hem till idol..........





3. Äkta päls - Alla ni som bär äkta päls.............. Jag hoppas att ni känner lite medlidande, annars är ni ooooooooonda människor! Eller snarare, ni ska inte ens bära äkta päls, för då flår JAG ER! Helt seriöst, fårpäls är helt okej eftersom ett får är vant att vara utan päls. Men en kanin? En hund? Ni kan då inte sett 101 dalmatiner när ni var yngre!

Cruela De Ville ............


XOXO miss gossip W

HOT -listan...


Alltid dom goda nyheterna först, right?

1. Johan Palm - Ingen har väl undgått detta ögongodis? Dom flesta tjejer han möter är som GALNA efter honom, helt crazy! Redan första veckan var han namnet på allas läppar. Men vem vill inte kramas med en blond liten tonårskille som strax är påväg in i målbrottet? - Killar avundas honom - Tjejer älskar honom .

Viva la Johan.

2. Lila nagellack - Japp, svart var det för ett tag sedan. Men nu är det lila som gäller! Passar till ungefär allt du kan tänka dig, och för den som inte vågar svart så kanske lila funkar?



3. MTV EMA - MTV europe music awards tittade ni väl på i torsdags? Katy Perry rockade galan! Och Jared Leto är väl sjukt snygg? Läste ni om Kenza som råkade dissa honom? .. aj aj aj Kenza ;) Har ni inte sett den så kan ni gå in på www.MTV.se/ema så kan ni se om den..



4.  Fake päls - Ja! Med rätt grejer kan det bli hett, men läs: FAKE, LÅTSAS, INTE RIKTIG päls. :)


you know you love me! XOXO miss gossip W

RSS 2.0