VÅGAR DU HAKA PÅ TRENDEN ROSA TILL NYÅR?

VÅGAR DU HAKA PÅ TRENDEN ROSA TILL NYÅR?

Allt detta ifrån Nelly.com

GOD JUL

Jahapp, det var det det!  Har nyss träffat släkten, spelat bingolotto, ätit god mat, ja allt det där ni vet?
På tal om god mat, där inkluderas Inte Julmust.  Julmust, påskmust vad det nu än kallas så säger jag bara diffrent name, same shit!  Snart kommer det väl Midsommarmust också. Och det värsta av allt är att det inte att det är samma sak, utan att det inte är gott för fem öre,(tycker jag då) nejnej men endå så ska det minsann fram till varje högtid. Haha Inte meningen att musten skulle vara ämnet i inlägget här. 

Så vad händer imorgon då allihopa? Jag Miss E ska hem till mormor med hela familia så det blir nog mys! Miss W ska nog hem till farmor och mormor om jag minns rätt. ja,jo så var det nog ja. Men det är ju klart, julen är ju till för att firas med nära och kära :)  Oj, nu är det min tur här att äga ut bror min på GH!  så  GOD JUL & GOTT NYTT ÅR ALLA! Ha en otroligt härlig julhelg och nyår.  Hmm, kom just på att detta är det första inlägget som inte har något tips med. Typ,vardag bara,aja skönt att skriva av sig var det iallafall!  


  PEACE

snabba tips för ett skinande svall!

Gör en snabbinpackning!
Dagens hårinpackningar kräver inte nödvändigtvis en halvtimme i en het bastu- men en minu eller två i duschen.Har du inte tid att låta den sitta i så länge som det står? Kör en halv minut bara, precis som balsam. Det hjälper.



Använd balsam efter inpackningen
Avsluta gärna med att skölja ur håret med en smula balsam; detta för att få håret fjällskikt att sluta sig igen efter att inpackningen öppnat upp dessa för att  alla aktiva ingredienserna  ska kunna tränga in på djupet. ( ja, det låter som något frisörmumbojumbo men vissa hårinpackningar fungerar så.)


Satsa på Leave-in
En leav in-produkt är många långhårigas räddning. Fördela en klick i längderna efter tvätten.Det tar den en minut.Max.


Styling + värme = spegelblankt
Styling kombinerat med värme slätar ut som ingenting annat. Dock får du inte låta dig luras av det glansiga resultatet- fön och tänger gör hårest risigt på sikt. Satsa därför enbart på värmestyling vid speciella tillfällen om ditt hår är skört. Låt det vila mellan varven. Och glöm för gudskull inte värmeskyddet!



Tillför det lilla extra
Glansdroppar eller glansspray är ett måste för en riktigt blank finish. Dessa produkter bör dock hållas borta från din hårbotten för att undvika ett flottigt intryck. Begränsa användandet enbart till topparna och använd mycket sparsamt. Du kan också gnida in handflatorna med lite, lite serum som du sedan stryker på över längderna ( från öronen och neråt) ett par gånger.

                                         
           

                                               Glansspray            Serum med                      
leave in-spray                     Gloss serum          värmeskydd                        
1 shot spray                        spray, Wella           schwarzkopf                        
Fudge, 245 Kr                        145 Kr                     55 Kr                                 



                                                     
       Snabbverkande inpackning, Instant wonder treatment Fructis, 60 Kr

Gå ner i vikt, utan diet.

Älsklingar, älsklingar, älsklingar. Nu vet jag att vissa kommer ta illa upp säkert för den här "size-zero" tiden, och ni tycker inte att vi ska försöka trycka i ungdomarna att bli pinnsmala. Men det här inlägget handlar inte om det, det här inlägget handlar om hur du kan göra din vardag lite hälsosammare genom att göra småsaker emellanåt och hur du kan klä dig smalare. Vi vill verkligen inte att ni ska banta eller något. Alla är vackra precis som de är!


1. Pumpa innan partyt - Snygga, vältränade armar är partyprinsessans bästa accessoar. Gör 10-15 armhävningar precis innan det är dags att ge dig ut i natten så de ser tillfälligt Jessica Biel tonade ut. Funkar lite som verklighetens photoshop, faktiskt.


2. Sko dig - Med rätt skor kan du enkelt trolla bort några kilon. I högklackat ser dina ben både längre och smalare ut, och du får bättre hållning på köpet! Om du färgmatchar strumpisarna med pumpsen så kan du förlänga dina ben ytterligare. Underbart!

3. Ät ost - Stress kan få kärlekshandtagen runt magen att expandera. När du stressar frigörs nämligen kortisol. Det är en hormon som bland annat slöar ner fettförbränningen i kroppen. Vi har förstås lösningen: stressa ner, eller ät ost!! Det är inte lika knäppt som det låter. Ost är nämligen väldigt rikt på B-vitamin som i sin  tur är bra för förbränningen. Om du kombinerar osten med ett glas mjölk förstärker du effekten!
Andra B-vitamin källor: Mandel, Banan och Kyckling.

4. Klipp dig rätt - Trött på runda kinder? Rätt frisyr kan få ditt ansikte att se både längre och smalare ut. Undvik stort och lockigt hår som förstorar ansiktet och satsa på en klassisk avsmalnande frisyr istället, gärna med lite längd. Plattång och glansdroppar gör underverk och bidrar till en smalare känsla.

5. Undvik lightläsk - De artificiella sötningsmedel som ersätter sockret i lightprodukter kan inte bara vara en potentiell cancerrisk enligt vissa forskningsrapporter, de får dig också , enligt andra studier, att svälla. Satsa på vatten istället! (Du kan sjäälvklart unna dig läsk vid speciella tillfällen) När din kropps vätskenivå är i balans kommer du inte sammla på dig extra vatten och därmed slipper den uppsvällda magen!

6.Välj rätt väska - Enkelt, en stor väska får dig att se smal ut! Men angående sizen så behöver man inte överdriva..

Katie Holmes och superbagen. Fattar ni vad jag menar?

8. Laga färgrik mat och drick mindre kalorier! Självklart ska du äta kalorier, men att dricka det är bara onödigt. Juice, saft, smoothies och läsk.

9. Sist men inte minst, Ät dig mätt - Se till att äta vad du är sugen på och ät mycket! Vill du ha pizza, så ät pizza, och då finns det ingen anledning att till exempel välja mindre ost i viljan att vara mer hälsosam. Nej, satsa fullt ut när du ändå är onyttig. När du lever såhär och följer din kropps matönskemål så släpper dina begär. Du kommer inte frossa i dig hela chokladkakan när du får äta choklad. Att hålla dig smal handlar mycket om psykologi, att frigöra dig från dåligt samvete och lyssna till din kropp. När inget är förbjudet och du vet det så släpper dina cravings. Resultatet: Du äter mindre onyttigt i det långa loppet och får en avslappnad syn på mat. Dessutom mår du bättre!


Ät när du är sugen!
Om du tvingar dig själv
att inte äta det, så kommer
suget bli större och du kommer
frossa istället!

Info: SOLO

XOXO

6 skönhetsmyter!

Myt 1: Drick rikligt med vatten i kampen mot rynkorna- FALSKT!

Vatten är givetvis bra och nödvändigt för huden - dock inte i överdrivna mängder. ( 1,5 - 2 Liter om dagen rekommenderas). För att säkra en bra hudbarriär är det en bra idé att köpa oljor och fettrika cremer anpassade efter sin egen hudtyp.   " ETT GLAS OM VATTEN HÅLLER RYNKORNA BORTA" ...YEAH RIGHT.





Myt 2:  Tandkräm kan ta bort finnar - FALSKT

En supermodell lät det en gång sippra ut att hon använde tandkräm för att bli av med finnar. Och sedan dess har det blivit ett seglivat tips- och visst, kanske kan tandkräm torka ut finnen en aning, men försvinner gör den inte.

CLARINS STOP IMPERFECTIONS BLEMISH CONTROL
(195 KR) 
Appliceras direkt på finnen och kan användas både under och över makeup.






Myt 3:  Grönt är bäst- FALSKT
Grönt är inte alltid = Bra. Lusläs innehållsförteckningen vilka prudukter du än köper.





Myt 4:  Hårstråna blir tjockare och mörkare om du rakar benen-FALSKT

Det enda som händer när du rakar dina ben är att hårstråna kapas av, de blir varken tjockare eller mörkare. Däremot kan den utväxande stubben kännas grov i och med att hårstråna är rakt avkapade. Lena och hårfria ben vill vi alla ha. Frågan är bara vilken metod man ska välja?  Vaxning eller rakning?




Myt 5:  Ditt hår blir tjockare av att klippas ofta- FALSKT

Dessvärre fungerar det inte så. Tyvärr måste vi stå ut med den hårkvalitet vi har begåvats med av naturen. Dock kommer ett hår som klipps ofta verka sundare och mer levande. Ni alla fjunhåriga där ute borde istället satsa på effektiva volymprodukter som kan pumpa in mer fyllighet i håret.

TONY&GUY BOOST-IT MOUSSE  (120 KR)
Lyfter håret utan att göra det klistrigt och knastrigt!







 
Myt 6: Mascara bryter av ögonfransarna - FALSKT

Det här är lyckligtvis bara ett rykte. Du kan måla på hur mycket mascara du vill. Dock är det viktigt att mascaran tvättas bort innan läggdags, eftersom mascarastela fransar + kudde är inte en bra kombination, som i värsta fall kan bryta av din fransar. Detsamma gäller ögonfransböjaren - använd den bara på omålade fransar!


Den perfekta hyn med foundation.

Tidningen Glamour har samlat 6 universella frågor och svar om underlag i jakten på den perfekta hyn.

1. Vad är syftet med en foundation?
I dag ska inte foundations täcka i samma bemärkelse som täckstift eller concealers. Det du kan kräva av en bra bas är att det ska jämna till din hy och ge den lyster och fin stuktur.

Dessutom bör en foundation innehålla solskydd.

2. Hur väljer du rätt sort?
Allt har att göra med vilken hudtyp du har. Blank eller matt, fet eller torr. Det finns både oljiga och fuktgivande underlagskrämer, mer täckande sorter eller bara uppfräschande mousser.

Det bästa brukar vara att fråga i affären där du köper. Gå gärna till en sminkaffär. Deras expediter brukar vara utbildade stylister eller hudterapeuter och kan ge dig råd och rön.

3. Var ska jag testa den?
Du bör prova en klick på käken, inte på handen, som många gör. Dina händer utsätts för fler påfrestningar än ditt ansikte. Sol och arbete tar ut sin rätt. Du är dessutom ofta duktigare på att smörja in ditt ansikte än dina händer med en bra crème.

4. Hur ska jag applicera?
Du kan använda penslar, svampar eller fingrar. Det är lättare att få ett jämnt lager med svampar och penslar än vad det är med fingrarna, men det sägs att fingrarnas värme gör underlaget lättare att jobba med.

Det bästa torde ändå vara att använda svamp eller pensel för underlagsapplicering. Fukta gärna svampen så blir det lättare att tunna ut lagret.

5. Hur får jag rätt färg?
Eftersom din hy ändras från säsong till säsong gör du rätt i att köpa två foundations.

En lite ljusare och en lite mörkare än din naturella hudton. Då har du en för fräscha sommardagar och en för bleka nordiska vintrar.

Dessutom kan du blanda dem och få fram nya nyanser som passar just för dagen. Du kan lättast använda handryggen som palett där du blandar färgerna.

6. I vilken ordning ska produkterna appliceras?
En foundation är mer bastant än täckstift, concealers och puder. Om du applicerar någon av de lättare produkterna först smetas de bara ut när du lägger på underlaget.

Precis som namnet avslöjar ska en foundation vara en grund för din make-up. Fördela den jämnt och fixa sen till detaljer med ett täckstift eller concealer. Applicera puder sist för en matt yta,


XOXO



New look!

Vad vill ni läsa om i denna blogg?  Vi funderar och funderar, vi vill ju ge er så många användbara tips som det bara går! Det här ska vara en kul och intressant blogg som ni kan läsa när ni vill ha tips om skönhet och mode! Så säg gärna till om det är något speciellt ni vill ha råd om, så skriver vi en rad eller två om just det :)  aja, nog om det!


Någonting som jag ska göra är att  inskaffa ett par färglinser! Så himla coolt. Jag som har bruna, ska testa ett par blåa.
Ni kanske vill ha ett par fräsiga ögon till nyår? Eller bara en kul grej att testa något nytt.  Kontraster är så himla snyggt!

Mörkt hår och ljusa ögon = nice kombo!      www.fargadelinser.com


OJ SÅ SNYGGT!


8 hår tips!

Alla drömmer om längre hår... (även jag då) Och det finns olika sätt att hjälpa håret lite på traven. Här kommer några tips!

1. Borsta inte håret vårdslöst, ta det försiktigt som om det vore ett par nylonstrumpbyxor som lätt som en plätt går sönder.

2. Borsta ALDRIG håret när det är blött, det är 10 gånger känsligare när det är vått. Använd istället  en bredtandad kam och hantera det försiktigt.

3. Många med riktigt långt har sitt hår uppsatt i knut ofta, så topparna skyddas från allt slitage nedsläppt hår blir utsatt för. Det finns mängder av snygga knutar och håruppsättningar och tusentals snygga hårpinnar, hårkammar och andra redskap. Sätt upp håret om det finns risk för att det fastnar i saker, tex vid städning

4. Tänk på vad du använder i håret. Hårsnoddar med metall och klämmor med vassa kanter skadar håret, välj mjuka och släta håraccessoarer. Såsom vanliga hårsnoddar. Och sätt inte upp håret för spänt..

5. Rengör dina borstar och kammar med jämna mellanrum, de blir snabbt fulla av fett, smuts, döda hudceller, rester av stylingprodukter och damm.

6. Schamponera mindre, mer balsam åt folket! Försök tvätta håret mer sällan, schampo dagligen sliter på håret. Du kan använda torrschampoo om ditt hår blir väldigt fett.

7. Fönen och plattången är onda mot ditt hår. Undvik dem så mycket som möjligt! Även färgning sliter mycket på håret, blonderingar och blekningar är allra värst. ( men det visste vi ju redan h e h e.. )

8. Klipp inte för mycket. Hår växer ungefär 1 cm i månaden, går du till frisören varje-varannan månad och klipper av 3-4 cm så kommer håret inte att bli längre. Så enkelt är det. Välj en frisör som inte klipper mer än du ber om eller be en kompis klippa dig istället. Håll däremot efter och klipp av kluvna hårtoppar.

Sköt om er och ert hår!
Information ifrån makeup & stuff

<----- kluven hårtopp :|

slitna jeans. HOT OR NOT?

Nu har jag endast EN julklapp kvar. Och den ska köpas till min syster, men vad det blir har jag ingen aning om. Tänkte om ni kanske hade nån bra idé? Parfym, smycke, whatever! Säg till ifall du har  en superb idé!  Ska kanske nämna att det ska vara någonting som passar en 20-åring ;)



Men vet ni, slitna jeans är ju riktigt snyggt, eller hur? Kolla bara in Nicole Richies heta,välanvända jeans!
Har du kanske ett par gamla godingar hemma, så är det bara att ta fram osthvyeln, rivjärnet eller t.om sandpapper och göra egna hål. Knepet är ju vart sjutton man ska göra dom där hålen. Det får man helt enkelt lista ut genom sin egen smak! Kör hårt.
       
  
HOT!


Hångelskola!

Taget ur Cosmopolitan.

Inget kan väcka fjärilarna i magen så som en riktigt härlig kyss. Och det bästa med hånglandet är att det inte finns något rätt och fel, det är du som bestämmer! Men några tips kan ändå vara bra att ha med sig på vägen...

Gör dig redo
Självklart vill du lukta fräscht när du ska kyssas. Bäst är förstås tandborste och tandtråd, men det är inte alltid stunden är så välplanerad. Har du inget klassiskt tuggummi till hands kan du gnaga lite på ett äpple. Det får igång salivtillförseln och gör munnen fräsch.
Mjuka och härliga läppar fixar du genom att peela dem lätt med en mjuk tandborste eller genom att dra lite lätt med en frottéhandduk över dem. Smörj in dem med ett skönt läppbalsam. Kyssredo!
 
När är det läge för en kyss?
Spontankyssar är det härligaste som finns, men det kan vara bra att känna av lite om den andra personen är med på noterna. Ett bra tillfälle för en första kyss är när ni är ute på dejt och ögonkontakten dröjer sig kvar längre och längre, och han börjar le mot dig. Då kan du flytta dig närmare och kanske låtsas borsta bort något från hans axel och sedan se honom i ögonen igen. Nu! Börja med en lätt kyss för att testa hur han reagerar. Sen är det bara att hångla loss.

Lektion i French kissing
"French kissing" betyder kyssar med tunga, och här finns alltså inget rätt eller fel. Hur aggressiv eller mjuk kyssen ska vara är helt upp till dig och den du kysser. Du kan leka med din tungspets mot hans, rotera tungorna runt i munnen, flytta tungorna mellan din mun och hans, suga lite lätt på din kysspartners tunga eller till och med nafsa lite lätt i den. Vad som helst som får det att pirra i magen är bra! Cosmo har listat några saker du däremot klarar dig utan:

·    Tråkkyssar - testa att variera tempo och tungrörelser så blir det roligare!

·    Tystnad - kom upp ibland och hämta andan och säg något fint till den du kysser


 

·    För mycket tunga - du vill inte kväva din partner


 

·    Kyssa utanför - en kyss som vandrar från munnen ner på halsen är ok, men slicka inte varandra i ansiktet och runt munnen, det är inte mysigt.


 

·    Stelna till - använd dina händer för att smeka och ta på din partner under tiden ni kysser varandra


Kul kyssfakta
En kyss kan förbränna kring 26 kalorier.
Vi människor ägnar i genomsnitt två veckor av vårt liv åt att kyssas.
Världens längsta kyss varade i 30 timmar, 59 minuter och 27 sekunder.
Den första filmkyssen utförde John Rice och May Irwin i filmen "Kyssen" 1896.

(Källa: Baileys)


AV: JOHANNA PERSSON

Missa inte Cosmosläsarnas bästa kyssminnen!


problemlösningar!

problem 1:  Får du alltid klumpiga ögonfransar men du tycker endå att mascaran är så bra, ja då ska du göra så här:
Värm upp "mascaratuben" genom att hålla den  under varmt vatten. Då glider mascaran på jämt och klumpfritt! :)



problem 2: Har du torra läppar och kanske vill använda ditt nya fina läppglans/läppstift? Det är ju inte speciellt snyggt eller skönt att ha på sig läppglans då. Då ska du gör  på detta vis: 
Använd havregryn för att göra läpparna mjuka!  gnugga en blandning av havregryn och vatten på läpparna i ca 1 minut.Efteråt kommer dina läppar vara otroligt mjuka och perfekt redo för ditt nya läppstift! 


problem 3:
  Går du upp tidigt på morgonen för att gå till din arbetsplats och dina ögon ser en aning trötta ut efter gårdagens bravader? Då är det här det rätta tipset:
Att måla vit kajal på den inre nedre fransraden(övre om du vill) hjälper till att göra så att dina ögon ser vitare och större ut. Det är ett bra trick om du vill se fresh och pigg ut!


   

Music

  • Coldplay - viva la vida
  • Muse - supermassive black hole
  • Christina Aguilera - keeps getting better
  • Katy Perry - hot'n'cold
  • Neverstore ft. Lazee - Hold on
  • Rihanna ft. Justin T - rehab
  • The killers - human
  • Kanye West - Love lockdown
  • Oasis - don't look back in anger
  • Johnossi - man must dance

En liten spellista... Om ni inte vet vad ni ska lägga in på era MP3:s/Ipods/mobiler. :)
XOXO


Nyårs-klänningar! YES

Här kommer ännu ett inlägg med lite partyklänningar! Men nyår är ju så nära, och ni vill inte ha samma klänning som er bästa vän. Och medan alla på festen kommer med gina tricot klänningar, kommer du med den pampigaste!

Klicka här för deras supershoppingsida!

Vad säger ni om denna rosa skönhet? Och den kostar inte skjortan (om ni nu äger en skjorta) av er heller! 399 :-
Beskrivningen ifrån stylebystars:
- Ljusrosa partyklänning
- Miniklänning
- Snygga bystdetaljer
- Dragkedja under arm



Stylebystars beskrivning:
- Söt beige klänning som passar perfekt till party
- Osynligt vadderade kupor för perfekt passform
- Snyggt puffig nedtill
- Dragkedja i sidan av klänningen
- Snyggt lite glansigt material

Okej... jag är kär! REA-plagg också! För 299:- ( förut 399:- )




Stylebystars beskrivning:
:- Underbar röd/svart/ljusrosa klänning
- Snygga detaljer på byst
- Passar lika bra till vardags som till fest

Ska ni kanske på en julfest? Eller bara fira med släkten? 229:- i 97% bomull! ME LOVE IT! Också ett REA-plagg!


Alla bilder är ifrån Stylebystars.com!

TIPS TAPS TIPS TAPS TIPPITIPI...

Ja ni förstår var vi vill komma. TIPSSSSSS SÅKLART! wooooooooho jag själv (missgossipW) älskar att läsa tips överallt, så nu tänkte vi skriva ett inlägg om det!

TIPS 1:  Mascaror! Alla vill ha bra mascaror.. Så vi tänkte ge våra favoriter till er!

Först gossip W:s älsklingar...

1. LOUIS VUITTON paris waterproof curves mascara - Alltså, den är så bra så bra så bra! För det första, den klumpar inte och ger exakt mängd mascara. Och för det andra, när man tvättar bort den så blir man inte svart i hela ansiktet, utan det är bara som små smulor som man drar bort! U N D E R B A R! Dock ganska dyr... ca 250 - 300 :-

2. L'Oreal Voluminous x5 - För er som vill ha lite tjockare och större fransar så använde jag den här mycket förut! Är somsagt bra om du vill ha fylliga fransar, passar för fest! Den här är lite billigare, ca 98:- kan vara billigare ändå, och det är ju bara ett + i kanten!


Och nu gossip E:s älsklingar...



1. Volume Collagene L'oréal paris - Är ju så himla bra, man får riktigt svarta ögonfransar och mycket volym.
Man får riktiga rådjursögon med andra ord! riktigt bra är den måste jag säga. Ni borde prova den, kostar ca 145 :-

2.  Maybelline  COLOSSAL VOLYM EXPRESS mascara -  En superbra mascara för de som vill ha långa,klumpfria, svarta ögonfransar! Det blir en intensiv look på något sätt, den är faktiskt jättebra! Den kostar ca 165 kr :)

3.  Lancóme Hypnose - En lite dyrare mascara, men som verkligen håller vad den lovar och gör priset värt den! Lancome har ju gjort många bra mascaror men just denna tycker jag är lite bättre, den fyller upp de kraven jag gillar!

Mittbena VS. raklugg


Hetast just nu är mittbena med lockiga längder, men raklugg är ju också grymt hett!
Vad säger ni, om ni fick välja, vilket blir det i vinter?


XOXO

REA på C H I C Y! HETA TIPS

Ja då tänkte vi slänga in lite tips här i bloggen!

Här hittar vi en snygg Mickey mouse tröja för 150:- !
De har ju blivit jäkligt trendiga, och snygga är de ju också!
Kan passa både till vardags och fest!




för mer info om tröjan klicka här och gå sedan in på * julREA som du hittar högt upp till höger!

OCH NU till alla er som letar som gaaaalningar efter en nyårsklänning så har vi hittat några gobitar!
159:- för den här härliga paljettdrömmen! Enkel men kan bli så jää*la snygg med accessoarer!
Finns i vit och svart.


Denna lilla partytub kan väl ingen säga nej till? Och speciellt inte när den kostar 149:-!
Finns i färgerna knallrosa, puderrosa och svart! Och tänk...Ingen på festen kommer att ha samma
klänning som dig!


Och för dig som vill vara lite rockig så har vi en perfekt klänning, men som dock inte ligger på REA..
ANYWAY! För er som säger "kosta vad det kosta vill"  399:-
Tänk er den klänningen, en axelväska, snygga svarta pumps och svarta naglar... dreggel*


Bilderna tagna ifrån CHICY.se

XOXO

back in business.

nej nu är det skärpning, seriöst! och den här gången menar vi det... förlåt alla som är besvikna!

RSS 2.0