Gå ner i vikt, utan diet.

Älsklingar, älsklingar, älsklingar. Nu vet jag att vissa kommer ta illa upp säkert för den här "size-zero" tiden, och ni tycker inte att vi ska försöka trycka i ungdomarna att bli pinnsmala. Men det här inlägget handlar inte om det, det här inlägget handlar om hur du kan göra din vardag lite hälsosammare genom att göra småsaker emellanåt och hur du kan klä dig smalare. Vi vill verkligen inte att ni ska banta eller något. Alla är vackra precis som de är!


1. Pumpa innan partyt - Snygga, vältränade armar är partyprinsessans bästa accessoar. Gör 10-15 armhävningar precis innan det är dags att ge dig ut i natten så de ser tillfälligt Jessica Biel tonade ut. Funkar lite som verklighetens photoshop, faktiskt.


2. Sko dig - Med rätt skor kan du enkelt trolla bort några kilon. I högklackat ser dina ben både längre och smalare ut, och du får bättre hållning på köpet! Om du färgmatchar strumpisarna med pumpsen så kan du förlänga dina ben ytterligare. Underbart!

3. Ät ost - Stress kan få kärlekshandtagen runt magen att expandera. När du stressar frigörs nämligen kortisol. Det är en hormon som bland annat slöar ner fettförbränningen i kroppen. Vi har förstås lösningen: stressa ner, eller ät ost!! Det är inte lika knäppt som det låter. Ost är nämligen väldigt rikt på B-vitamin som i sin  tur är bra för förbränningen. Om du kombinerar osten med ett glas mjölk förstärker du effekten!
Andra B-vitamin källor: Mandel, Banan och Kyckling.

4. Klipp dig rätt - Trött på runda kinder? Rätt frisyr kan få ditt ansikte att se både längre och smalare ut. Undvik stort och lockigt hår som förstorar ansiktet och satsa på en klassisk avsmalnande frisyr istället, gärna med lite längd. Plattång och glansdroppar gör underverk och bidrar till en smalare känsla.

5. Undvik lightläsk - De artificiella sötningsmedel som ersätter sockret i lightprodukter kan inte bara vara en potentiell cancerrisk enligt vissa forskningsrapporter, de får dig också , enligt andra studier, att svälla. Satsa på vatten istället! (Du kan sjäälvklart unna dig läsk vid speciella tillfällen) När din kropps vätskenivå är i balans kommer du inte sammla på dig extra vatten och därmed slipper den uppsvällda magen!

6.Välj rätt väska - Enkelt, en stor väska får dig att se smal ut! Men angående sizen så behöver man inte överdriva..

Katie Holmes och superbagen. Fattar ni vad jag menar?

8. Laga färgrik mat och drick mindre kalorier! Självklart ska du äta kalorier, men att dricka det är bara onödigt. Juice, saft, smoothies och läsk.

9. Sist men inte minst, Ät dig mätt - Se till att äta vad du är sugen på och ät mycket! Vill du ha pizza, så ät pizza, och då finns det ingen anledning att till exempel välja mindre ost i viljan att vara mer hälsosam. Nej, satsa fullt ut när du ändå är onyttig. När du lever såhär och följer din kropps matönskemål så släpper dina begär. Du kommer inte frossa i dig hela chokladkakan när du får äta choklad. Att hålla dig smal handlar mycket om psykologi, att frigöra dig från dåligt samvete och lyssna till din kropp. När inget är förbjudet och du vet det så släpper dina cravings. Resultatet: Du äter mindre onyttigt i det långa loppet och får en avslappnad syn på mat. Dessutom mår du bättre!


Ät när du är sugen!
Om du tvingar dig själv
att inte äta det, så kommer
suget bli större och du kommer
frossa istället!

Info: SOLO

XOXO

Kommentarer
Postat av: elina

allt det hära är taget från en tidning ..

kom på ngt själv ist !

2009-02-10 @ 23:54:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0